Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، «علی اصغر آل‌آقا» روز اول فروردین ماه سال ۱۳۴۴ متولد شد. دوران ابتدایی را در میدان قیام و راهنمایی را در مدرسه موسوی میدان شهدا گذاراند. او در حالیکه که سنین جوانی را پشت سر می‌گذاشت خود را در سنگر جهاد با رژیم شاهنشاهی دید.

اصغر همراه با دوستان هم سن و سال خود شجاعانه به مبارزه با ساواک و پخش شب نامه‌های انقلابی و اعلامیه‌های امام می‌پرداخت و این خود نشانه‌های اولیه ایمان و ارادتش به ولایت فقیه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند هفته‌ای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی عکس و نوار از امام آورد و مادر پشت پشتی خانه پنهان کرد.


پس از پیروزی انقلاب اسلامی به مبارزه با گروه‌های معاند و منافقین پرداخت.

با تأسیس سپاه، در مسجد خندق آباد تهران به فعالیت‌های قرآنی و شرکت در جلسات قرآن وآموزش این کلام الهی پرداخت.

از ویژگی‌های او محبت و علاقه بسیاری بود که به اهل بیت عصمت و طهارت و حضرت فاطمه زهرا(س) داشت. تأسیس چندین هیأت مذهبی در منطقه بازار و خیابان مولوی نشان از عشق او به خاندان نبوی داشت. اهل برگزاری عزاداری و شرکت در هیأت‌های مذهبی بود. به هیأت محبان شهید، هیأت جانبازان می‌رفت.

در سال ۱۳۶۰ بود که مبلس به لباس پاسداری شد و به عضویت رسمی سپاه در آمد. از همان لحظه ورود به سپاه دسته رزمی و گروه تخریب را برای خود انتخاب کرد. چندی بعد وارد گروه جنگ‌های نامنظم شهید چمران شد و پس از طی مراحل آموزشی اعزام شد. در عملیات آزادسازی بستان شرکت کرد. در آن عملیات بر اثر انفجار مین مورد اصابت ترکش قرار گرفت وجهت درمان به تهران اعزام شد.

پس از بهبودی به سوی جبهه‌ها بازگشت و تا زمان شهادتش در عملیات‌های والفجر مقدماتی ۱، ۳، ۴ ، بدر و خیبر حضور داشت و به عنوان جانشین فرمانده تخریب قرارگاه خاتم الانبیاءمشغول به فعالیت شد.

علی‌اصغر اهل عمل بود. اصلا اهل حرف و صحبت نبود. بیشتر با عملش همه کارها را به همه ثابت می‌کرد. بسیار با اخلاص و خلوص نیت بود. اگر چه در عملیاتی یک پای خود را از دست داد ولی همیشه علاقه‌مند بود که در جبهه باشد و با اینکه یک پا نداشت، مسئول تخریب بود. این فرمانده از هوش و استعداد خود نهایت بهره برداری را کرد و بارها برای باز کردن مسیرهای صعب العبور طرح‌های قابل توجه و موثری ارائه می‌کرد.


او آنقدر لیاقت از خود نشان داد تا در سن ۱۹ سالگی از سوی فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیاء به عنوان مسئول تخریب قرارگاه منصوب شد. علی‌اصغر آل‌اقا در سال ۶۲ به هنگام عبور از میدان مین به درجه رفیع جانبازی مفتخر شد و این حادثه او را در راهش استوارتر کرد . علی‌اصغر بارها مورد توجه مسئولین قرار گرفت .

تخم مرغ های سفر آلمان

در سال ۱۳۶۳ از طرف سپاه مأموریت مهمی به او واگذار شد. باید به مدت ۱۵ روز از وطن دور باشد و در آلمان انجام وظیفه کند. از سوی وزارت دفاع، نیروهای مسلح و سپاه مبلغ ۵۰ هزار دلار جهت اهداف مأموریت محوله و مبلغ ۱۰ هزار دلار بابت حق مأموریت و خرید لوازم شخصی و سوغات به او داده شد. علی اصغرتا از این موضوع آگاهی پیدا کرد به خانه بازگشت و از مادرش خواهش کرد که تعداد ۳۰ عدد تخم مرغ آب پز کند و برای او آماده کند تا مبادا در سفر مجبور شود از غذاهایی استفاده کند که با پول بیت‌المال تهیه شده است. علی اصغر در طول سفر از غذاهای مادرش استفاده کرد.

در بازگشت از سفر زمانی که بچه‌ها دور او جمع شدند تا سوغاتشان را بگیرند، رو به بچه‌ها کرد و گفت: «بچه‌ها این پول در اختیار من بود. اما در کشور ما که متعلق به امام زمان (عج‌)‌ هست و در جنگ با کفر، مردمی هستند که به این پول نیاز دارند صحیح نبود من این پول را خرج امور شخصی خود کنم. سالمندان،کودکان بی‌سرپرست و خانوادهای بی بضاعت و مستمندان خیلی پول احتیاج دارند. اگر ما سنت و سیره اهل بیت (ع)را سر لوحه امورات خود قرار بدهیم باید به مولایمان اقتدا کنیم. در نهایت دقت در بیت‌المال را داشته باشیم و در هر جایی که نیاز بیشتری به آن شد، استفاده کنیم.»

اصغر درنهایت جانبازی در ششمین روز از بهمن ماه ۱۳۶۴ به درجه رفیع شهادت نائل شد .

ایسنا

115

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود مسگریان صبح دوشنبه در جلسه ۲۷۹ صحن علنی با حضور فرمانده انتظامی استان، فرمانده انتظامی شهرستان و همراهان آنها که به منظور فرارسیدن نهم اردیبهشت ماه در این جلسه حضور داشتند با تبریک سالروز تشکیل شورای شهرها و روستا به اعضا، اظهار کرد: شوراها یکی از نماد مردم سالاری دینی و تجلی حضور مردم در تصمیم‌گیری‌هاست.

وی با اشاره به نهم اردیبهشت ماه سالروز تشکیل شوراها طبق قانون اساسی، گفت: متناسب با نامگذاری ایام هفته شوراها برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است.

رییس شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: از دوره نخست تشکیل این نهاد برگرفته از مردم تا کنون، شورای شهرها و روستاها بر عملکرد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نظارت داشته و اعضای شوراها وکیل مردم در تخصیص هزینه‌ها با توجه به اهداف و سیاست‌های تعریف شده هستند.

مسگریان با بیان اینکه شهرداری‌ها به ویژه در همدان از درآمد پایدار برخوردار نیستند، افزود: مسئولیت اعضای شورای شهر در تشخیص صرفه و صلاح شهر بوده و شهرداری نیز باید با اولویت‌بندی و هماهنگی، در تحقق بودجه به نحو احسن و بدون کمترین انحرافی تلاش کند.

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه سال گذشته برخی پروژه‌ها به طور کامل اجرا نشد، تصریح کرد: اجرای پارک ۱۴ هکتاری برای استفاده مردم شمال شهر در منطقه کم برخوردار از جمله این موارد بوده که البته بخشی از اراضی در این پروژه تملک شده و به منظور تملک‌های باقی مانده و اجرای آن باید پیگیری لازم انجام شود.

ثوابی مهمتر و والاتر از خدمت به مردم نیست

سردار سلمان امیری نیز با تبریک روز شوراها گفت: این نهاد مبارک با هم‌افزایی افکار چندین منتخب مردم در اداره شهرها و روستاها، ثمرات خوب و نیکویی به ارمغان آورده است.

وی با بیان اینکه مقام و منصب اعضای شورا با انتخاب مردم به منزله توجه حضرت حق به منتخبان برای خدمتگزاری است، اظهار کرد: ثوابی مهمتر و والاتر از خدمت به مردم نیست و این فرصت باید قدر دانسته شود.

فرمانده انتظامی استان همدان افزود: گستردگی کار شورا و شهرداری در ارکان و لایه‌های اجتماع همراه با تعدد وظایف و خدمات است و عدم توجه به مأموریت‌ها و وظایف خطرناک است.

سردار امیری با تأکید بر اینکه بسیاری از مأموریت‌های نیروی انتظامی و شهرداری در هم تنیده است، بیان کرد: این دو نهاد در کثرت وظایف، مأموریت‌ها و مأموریت‌های مشترک با یکدیگر تشابه‌هایی دارند.

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح نور، یادآور شد: طرح عفاف و حجاب در جامعه با بسیاری از مأموریت‌های شهرداری نیز مطابقت دارد.

فرمانده انتظامی استان همدان خاطرنشان کرد: امنیت اساسی‌ترین و اصلی‌ترین نیاز مردم است و نیروهای پر تلاش انتظامی به منظور تأمین امنیت جامعه همواره تلاش می‌کنند.

شورای شهر یکی از اصلی‌ترین ارکان دموکراسی است

سید مسعود حسینی نیز با بیان اینکه شورای شهر یکی از اصلی‌ترین ارکان دموکراسی و نظر مردم است، ادامه داد: همدلی و همراهی در این دوره شورا موجب رقم خوردن اتفاقات خوبی در مدیریت شهری شده است.

وی با اشاره به توافقات انجام شده فی مابین شهرداری و نیروی انتظامی، اظهار کرد کرد: با همدلی و همراهی شورای شهر، مسائل چندین ساله بین این دو نهاد رفع شده و همکاری خوبی در نظم‌بخشی شهر انجام شده است.

شهردار همدان با بیان اینکه در اجرای طرح نور، شهرداری نیز با توجه به وظایف تعیین شده در تأمین وسایل نقلیه و فضاسازی همکاری لازم را با نیروی انتظامی داشته است، گفت: به منظور اجرای هر چه بهتر این طرح آمادگی لازم را داریم و با تمام ظرفیت، مراتب همکاری شهرداری با نیروی انتظامی ادامه دارد.

حسینی با تأکید بر اینکه همکاری و همدلی بین شهرداری و نیروی انتظامی وجود دارد، بیان کرد: مأموریت‌های این دو نهاد در هم تنیده است.

کد خبر 6092310

دیگر خبرها

  • داور بازی استقلال- تراکتور استعفا داد
  • داور لیگ برتری استعفا داد
  • دیدار مردمی اصغر جهانگیر در حرم شاه عبدالعظیم حسنی
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟
  • مقدمات برگزاری دادگاه‌های صلح در لرستان فراهم شود
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • علی اصغر حسن زاده: تفکر ما سورپرایز کردن تیم ها در جام جهانی است!
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • گل علی اصغر حسن زاده به تایلند در جام ملت های فوتسال آسیا (تایلند 1-3 ایران)
  • بازیگر فیلم اصغر فرهادی؛ همسر آینده ژوزه مورایس + عکس